BLI KJENT MED OSS

2024

Vår visjon er

å endre det etablerte

Ønsker dere å ...

BLI MER SYNLIGE?

HA EN TYDELIG MERKEVARE?

EN DISTINKT TONE OF VOICE?

VÆRE PROFFE PÅ LINKEDIN?

FÅ DE RETTE KANDIDATENE?

FÅ VARME LEADS?

SKAPE ORDEN I SYSAKENE?

FÅ FLERE INVESTORER?

Symbol

Da kan vi hjelpe!

Noen kunder vi har hjulpet

LINKEDIN SYNLIGHETSBOOST

KICKSTART DIN SYNLIGHET PÅ LINKEDIN

SYNLIG PÅ LINKEDIN PÅ 1-2-3!

FOREDRAG

Foredrag for hele bedriften – om hvorfor, og hvordan, din bedrift kan drive inbound marketing og bygge merkevare gjennom organisk tilstedeværelse på LinkedIn.

WORKSHOP

Innholdsworkshop med en gruppe utvalgte ambassadører, som får 1:1 hjelp med å sette opp gode profiler på LinkedIn. Vi gjennomfører også en felles idédugnad, som ender opp i en helt konkret innholdsplan for hver enkelt.

COACHING

4 ukers coaching program hvor Hubify sine Digitale historiefortellere er tilgjengelige for sparring på innleggene, sørger for ukentlig oppfølging og påminnelser, samt logging av resultater.

LINKEDIN COACHING

V39-Fredrik-Dorthe-Kjetil2
Sørg for at aktiviteten opprettholdes etter boosten – fortsett det gode arbeidet med din egen LinkedIn Coach i 3, 6, 9 eller 12 måneder.

Pssst…  Er du leder og ønsker å ta ditt første steg på LinkedIn?

Vi har satt sammen en kickstart-pakke til deg - tilbudet er to knappetrykk unna.

SYNLIGHETSPAKKE

ORGANISK INNHOLD SOM MENNESKER OG ALGORITMER ELSKER

FOR DEG SOM MANGLER KAPASITET I HVERDAGEN

Lilla pil

INNSIKT

Sammen med ledelsen defineres deres fokusområde, mål, målgrupper og digitale kanaler. I fellesskap utarbeider vi ideer og setter opp en innholdsplan med ønsket antall innlegg i uken, over valgt periode.

Lilla pil

SYNLIGHETSARBEID

Det kan være vanskelig å finne tid til sosiale medier i en travel hverdag. Vi produserer organisk innhold som er forankret i bedriftens forretningsmessige mål. Bak hvert innlegg ligger en gjennomtenkt idé, research og visuelt innhold. 

Lilla pil

SAMARBEID

Dere velger selv om dere ønsker synlighetsbistand over 3, 6, 9 og 12 måneder – eller helt til dere har kapasitet til å løse arbeidsoppgaven selv.